Leen van FlowBuro

PRO-ACTIEF, TECHNISCH & CREATIEF

FlowBuro

Met FlowBuro kan ik je online zaak ontzorgen. Of je nu nood hebt aan een sparringspartner, maandelijkse ondersteuning of een volledig nieuw project, hier zit je goed.

FlowBuro

Je nieuwe

rechterhand

Je krijgt met FlowBuro niet enkel een uitvoerende kracht in je zaak, maar ook iemand om mee te pingpongen. Een creatieve sparringpartner die je ondersteunt in het uitbouwen van een doordachte online zaak. Waar jij de grote lijnen ziet, zie ik de details. En als jij openstaat voor een duurzamere manier van ondernemen, dan heb je aan mij een ideale co-piloot.

Jij runt de show, ik draai op de achtergrond mee.

Wat je nog mag verwachten?

Een oog voor lokale tools, werkbare structuren en een realistische kijk op ondernemen. Want die ‘quick fixes’ en ‘one size fits all’ verhalen, daar geloof ik niet in.

Ik ben er wel van overtuigd dat je online heel wat mooie dingen kan realiseren. Dus doen we dat gewoon samen.

HET GEZICHT ACHTER FLOWBURO

Leen Bryssinckx

Gedurende mijn carrière, ook wel gekend als mijn gefladder van de éne sector naar de andere, bleef het kriebelen: het ondernemerschap. Ik had ondertussen al ervaring als fotografe, leerkracht, verkoopster en administratief bediende. Heel afwisselende jobs waar ik telkens een andere set skills aan overhield.

Het maakte me creatief, zelfstandig, empathisch, commercieël ingesteld, een teamspeler en een structuurjunkie. Ik kreeg oog voor details én het grotere geheel. 

Een hele variëteit aan eigenschappen die, in combinatie met een opleiding in online tools, leidde tot een carrièreswitch. Eentje die dan ook nog eens helemaal paste in mijn nieuwe leven.

Want voor de liefde was ik ondertussen verhuisd van het centrum van Antwerpen naar ‘den buiten’. (En toegegeven, als echte stadsmus ‘pikte’ dat wel even..) Mijn woon-werkverkeer werd onhoudbaar en toen we aan kinderen begonnen, kwam dan ook de droom om van thuis uit te kunnen werken.

En zo viel alles als een puzzel in elkaar

Nu word ik betrokken bij het strategische, technische én creatieve van ondernemersdromen, heerlijk! De wereld van tools is constant in beweging en het online ondernemen lijkt nog niet snel eentonig te worden. Eindelijk die uitdaging die ik al een tijdje zocht!

Dat ik daardoor ondertussen al heel wat inspirerende ondernemers op mijn pad ben tegengekomen, maakt van deze job gewoonweg een pareltje.

HEY JIJ!

Mede-ondernemer. Solopreneur. Mompreneur. Of hoe noemen ze ons allemaal tegenwoordig?

Zin in een babbel? Mekaar eens ontmoeten bij een koffie?

Misschien wil je eens ervaringen uitwisselen? En nee, dat hoeft niet per se een business babbel te worden..

Ik hoor graag van je!

Lieve groetjes, Leen