proactief, technisch & creatief

Niet zomaar een
rechterhand in je zaak.

FlowBuro

SAMEN BOUWEN AAN JOUW ONLINE ONDERNEMING

Alles begint met een eerste FLOW SESSIE. Sowieso.

Je kan mij in een half uur tijd alles vertellen over jou en je onderneming, waar je tegenaan loopt en waar je graag naartoe wilt. 

Ik krijg graag een compleet beeld van de situatie nu, maar om echt een meerwaarde te kunnen zijn voor je bedrijf, wil ik ook je toekomstplannen horen.

 

Zo kan ik mee timmeren aan de juiste weg daar naartoe.

Na onze eerste kennismaking is duidelijk of je nood hebt aan een strategische sessie, maandelijkse ondersteuning of een volledig nieuw project.

Hebben we onder ons bepaalde expertise niet in huis? Dan ga ik met plezier in mijn netwerk voor je op zoek naar de juiste expert die, net als ik, mooi matcht met jouw bedrijf. 

Tot binnenkort?

Leen

De mogelijkheden

eenmalige samenwerking

Welkom flow

MAANDELIJKSE ONDERSTEUNING

Boost je flow

Nieuwe projecten

Start je flow

WAAROM SAMENWERKEN MET FLOWBURO ANDERS IS

PROACTIEF

Je hebt aan mij een commerciële en strategische sparringpartner. Mijn eerlijke mening over die zotte plannen van je, is sowieso inbegrepen. Ik pingpong en supporter de hele rit mee!

TECHNISCH

Je wordt niet vrolijk van het opzetten van systemen? Van het nadenken over wat automatisch kan? Van het vertalen van een klantbeleving naar online tools? Ben jij dan even blij dat ik er ben!

CREATIEF

Van e-books lay-outen tot het opmaken van templates voor je sociale media. Je nieuwe verkoopspagina doen blinken of de leukste teksten schrijven voor je marketing.

Count me in!

Ze lijkt soms in mijn hoofd te kruipen..

Ik vind het zalig samenwerken met mensen die hun passie gevonden hebben en die weten waarvoor ze staan. Het geeft vuurwerk als twee mensen in hun passie op een complementaire manier kunnen samenwerken.

Leen en ik werken nu al bijna een jaar samen aan mijn nieuwsbrieven. Ze lijkt soms in mijn hoofd te kruipen en reikt interessante nieuwe tools aan die me het leven makkelijker maken. 

Fijn samenwerken met Leen!

JOCELIJN – AXUDO